Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cine va reface Planul de Urbanism General al Bucurestiului

Tags: planul de urbanism general, facultatea de arhitectura, arhitectul capitalei

Planul de Urbanism General al Bucurestiului va fi refacut de Universitatea de Arhitectura din Bucuresti.
Planul de Urbanism General (PUG) al Capitalei va fi refacut de un consortiu condus de Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti, potrivit primarului Capitalei, Sorin Oprescu.

Din consortiul castigator fac parte Arnaiz Consultores (Spania), Intergraf, Sinergetics Corporation, AECOM Romania si Compania de Consultanta si Asistenta Tehnica.

"Scoala de arhitectura a avut un proiect foarte bun. La noul PUG vor lucra specialisti care fac parte din comisii importante atat din tara, cat si din strainatate", a adaugat Oprescu.

Arhitectul sef al Capitalei, Gheorghe Patrascu, a declarat ca municipalitatea doreste ca noul PUG sa aiba reguli de construire mai exacte si mai stricte pentru anumite zone ale orasului si sa elimine confuziile.

Noul document urbanistic, care va fi realizat intr-o perioada de pana la trei ani si jumatate, va cuprinde mai multe tipuri de reglementari, respectiv stricte, flexibile, dar si norme directoare care vor fi luate in vedere in momentul construirii in Capitala, a subliniat Patrascu.

Pentru refacerea PUG-ului Bucurestiului s-a inscris in cursa si consortiul format din Metroul SA, Western Outdoor, Alpha Studio si Albert Speer & Partners (Germania).   






Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016