Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 cele mai ciudate concedieri din 2012

Tags: concedieri ciudate, concedieri angajati, parasirea locului de munca, carte de munca

Pentru ca sfarsitul anului 2012 se apropie cu pasi repezi, ne-am grabit sa facem o scurta retrospectiva a evenimentelor ciudate care ne-au atras atentia.
Probabil majoritatea angajatilor care au o vechime considerabila notata in cartea de munca au trecut macar o data in viata prin situatia de a fi concediati. Nu este nimic ciudat in asta, insa urmatoarel situatii sunt cel putin...amuzante.
 
Iata cele mai ciudate concedieri ale anului 2012:
 
1. Salvamar care si-a facut datoria...mai mult decat trebuia
Un salvamar de la plaja Hallandale din Miami a salvat de la inec o persoana care inota intr-o zona nesupravegheata, care nu se afla in aria sa de lucru. Acesta a savarsit o abatere de la regulament pentru ca si-a parasit locul de munca, asa ca sefii sai l-au concediat.
 
2. A dat like...unei pagini de Facebook
Dupa ce un angajat a dat like unei pagini de Facebook care se adresa parintilor de acelasi sex, a inceput sa primeasca mesaje cu continut religios din partea managerului care a banuit ca acesta este homosexual, apoi a primit evaluari negative de performanta, iar in final a fost concediat.
 
3. S-au imbracat in portocaliu in zilele de vineri
Un grup de 14 avocati americani au fost concediati dupa ce au mers la serviciu purtand haine portocalii, deoarece ieseau impreuna dupa program, iar acesta era un obicei al lor.
 
4. A scris un e-mail cu caps look
O angajata din Noua Zeelanda a fost concediata de seful ei dupa ce a trimis un e-mail atat lui, cat si colegilor de munca in care a scris mesajul cu litere mari pentru a atrage atentia asupra unei informatii importante.
 
5. A mancat biscuiti expirati
Un sofer francez care se ocupa de distributie de produse a fost concediat dupa ce a mancat un pachet de biscuiti expirati care au fost returnati de catre un comerciant, desi era un angajat model, cu vechime de 30 de ani.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016