Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 7 lucruri interesante pe care sa le faci atunci cand nu ai acces la internet

Tags: acces internet, conexiune internet, citeste o carte, admira pivelistea

Trebuie sa iti petreci cateva zile la parinti, prieteni, rude sau intr-o statiune in care nu ai posibilitatea de a te conecta la internet, nu ai semnal la telefonul mobil si nici macar cablu TV? Nu dispera...sunt atat de multe lucruri interesante pe care le poti face in acest timp!
In ziua de astazi orice persoana care are un laptop si se conecteaza zilnic la internet devine dependenta intr-o oarecare masura de aceasta activitate si cu greu poate face fata catorva zile in care nu isi poate verifica mesajele de pe Facebook, e-mail-urile sau blogul.
 
Iata ce poti sa faci atunci cand nu ai acces la internet:
 
1. Trage un pui de somn
Sansele sa ai cateva ore de somn pierdute in ultima vreme sunt destul de mari. Studiile arata ca adultii ar trebui sa doarma in fiecare noapte intre 8-10 ore, dar recunoaste, din cauza internetului dormi cu cel putin doua ore mai putin decat ar trebui! Asa ca un pui de somn nu ar trebui sa-ti prinda rau deloc!
 
2. Aseaza-te pe un scaun si admira privelistea
Cauta un scaun cat mai comfortabil si incearca pentru cateva minute sa nu faci absolut nimic. Doar sa admiri tot ce ai in jur: nori, valuri, munti, flori, pasari, animale. Bucura-te de natura pentru o vreme.
 
3. Citeste o carte
Fie ca iti place sa citesti romane de dragoste, politiste sau dramatice, atunci cand nu ai acces la internet este momentul perfect sa citesti o carte.
 
4. Scrie in jurnal
Cauta un pix si o foaie de hartie si noteaza tot ceea ce iti trece prin cap. Detaliaza ce vezi, ce simti, ce vrei sa faci, ce iti place, ce nu iti place, ce iti lipseste sau unde ai vrea sa fii in acel moment. Aceste notite s-ar putea transforma intr-un articol de succes pe blogul tau.
 
5. Joaca-te
Profita de compania rudelor sau prietenilor, organizeaza-i pe toti in grupuri si jucati-va un joc, exact asa cum fiecare facea in copilarie. Asta nu numai ca te va apropia mai mult de membrii grupului, dar iti va aducea aminte si de acea parte frumoasa a vietii, pe care ti-ai dori sa o retraiesti oricand.
 
6. Fa ceva specific locului in care te afli
Esti intr-un oras pe litoral? Mergi la plaja, bronzeaza-te, invata sa inoti. Esti intr-o zona montana? Catara-te pe munte. Socializeaza cu localnicii si afla-le obiceiurile. Fa ceva nou, ce nu ai mai avut ocazia sa faci sau sa vezi inainte.
 
7. Incearca o noua cafea
Fiecare regiune are o cafea specifia, asa ca nu ezita sa o incerci. Oricum un alt lucru mai bun nu ai de facut. In plus, s-ar putea sa iti placa.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016