Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 joburi pe care le poti face de acasa

Tags: joburi pe care le poti face acasa, bloggind, venit lunar, lucrezi de acasa, castiguri, joburi online, bani in plus

Daca iti doresti sa castigi bani in plus sau ai nevoie de un job full-time care sa iti asigure un venit sigur lunar, poti alege oricand sa lucrezi de acasa. Vei avea nevoie de o conexiune buna la internet si de multa rabdare, caci castigurile vor aparea, insa nu imediat.
Din ce in ce mai multi oameni aleg sa lucreze pe cont propriu, din confortul propriei case, pentru a nu mai depinde de nimeni. Va fi mai dificil la inceput, insa daca esti cu adevarat hotarat, sigur vei reusi. Mai jos vei gasi cateva idei numai bune pentru orice incepator.
 
1. Blogging 
Esti pasionat de un anumit domeniu sau ai un hobby interesant? Atunci de ce sa nu le impartasesti si altora din experienta ta. Poti crea un blog unde sa iti exprimi ideile si sa oferi sfaturi de specialitate. Dupa o anumita perioada, poti ajunge sa vinzi publicitate pe blogul tau si sa obtii profit. Te poti abona de asemenea la Google AdSense, un program de publicitate online, si vei primi bani atunci cand vizitatorii blogului dau click pe reclamele sponsorizate. Daca blogul tau devine popular si le oferi cititorilor continut de calitate, actualizat in mod regulat, diverse companii vor apela la tine pentru a-si promova serviciile sau produsele pe blogul tau.
 
2. Freelancing
Daca iti petreci majoritatea timpului acasa si te pricepi sa scrii materiale de calitate, poti deveni freelancer. Exista multe publicatii online care apeleaza la experti in anumite domenii care sa redacteze articole de calitate.
 
3. Servicii de customer service
Exista multe companii mici care au nevoie de asistenta online in relatiile cu clientii. Poti deveni reprezentant customer service, oferind clientilor suport online prin email, chat sau Skype/ telefon.
 
4. Meditatii online
Meditatiile oferite online devin din ce in ce mai populare, datorita nivelului ridicat de comoditate oferit clientilor. Daca esti specializat intr-un anumit domeniu, poti oferi astfel de meditatii, stabilind de comun acord cu clientul orele si zilele de lucru.
 
5. Vanzarea de produse handmade
Produsele handmade au captat atentia publicului deoarece sunt originale si inedite. Clientii sunt dispusi sa achizitioneze astfel de produse unicat deoarece doresc sa iasa in evidenta sau sa isi exprime personalitatea intr-un mod deosebit. Nu va fi usor sa pui pe picioare un magazin de produse handmade, dar daca esti cu adevarat talentat si pasionat, vei ajunge sa fii si remarcat.
 
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.29 din 5 - 12 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016