Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Deschide-ti mintea: Intotdeauna exista mai mult de doua optiuni

Tags: optiuni, alegeri, dilema, problema, rezolvarea problemelor, decizie

Atunci cand ai de luat o decizie importanta, de cele mai multe ori te simti blocat deoarece consideri ca ai de ales doar intre doua optiuni. Insa ai putea sa iti usurezi mult munca daca ai lua in considerare toate optiunile, deoarece exista intotdeauna mai multe.
Atunci cand cineva spune ca „are doar optiuni”, vrea sa spuna de fapt ca „nu are de ales”. Daca trebuie sa alegi intre doua optiuni, devii frustrat si de aici incep dilemele si problemele. Ori vei alege sa nu mai faci nimic, ori vei „innebuni” fiindca nu poti sa alegi.
 
Ideea pe care ar trebui sa o retii insa este ca intotdeauna exista mai mult de doua optiuni. Atunci cand crezi ca ai doar doua optiuni, nu faci altceva decat sa ramai blocat, deoarece incepi sa le compari intre ele.
 
Daca vrei sa afli ce iti doresti cu adevarat, trebuie sa iti deschizi mintea si sa fii dispus sa imbratisezi cat mai multe optiuni. Fa o lista cu orice idee posibila care iti trece prin minte, oricat de caraghioasa sau imposibila ti s-ar parea la prima vedere.
 
Vei vedea astfel ca exista mult mai multe optiuni decat ai crezut initial si ca lucrurile nu sunt niciodata albe sau negre. Iar dupa ce iti dai seama ce iti doresti cu adevarat, te vei simti usurat si entuziasmat cu privire la decizia luata. Vei scapa de povara unei alegeri limitate. 

Sursa: Lifehacker
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016