Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tineti-va clientii pe jar

Tags: client, vanzare, oameni

Eu sunt clientul si, cand vreau cu adevarat ceva, nu ma pot abtine sa nu-l cumpar. Il vreau si-l vreau acum! Asta este atmosfera pe care trebuie s-o generam in randul potentialilor clienti. In acest scop exista anumite secrete care-i pot mentine pe oameni in zona fierbinte a dorintei arzatoare, chiar si atunci cand ar fi trebuit sa se raceasca fata de produs.
Legea entuziasmului
 
Clientii se incalzesc si se racesc, ajungand, din timp in timp, la un varf de energie. Daca reusiti sa va gasiti clientii in exact acest moment, asta este o veste intr-adevar buna, pentru ca, foarte probabil, vanzarea nu va mai fi vazuta drept perfect oportuna ca acum. Daca un client spune ca mai sta cateva zile sa se gandeasca, vanzarea tocmai a fost racorita de o doza consistenta de gheata. 
 
Entuziasmul de care vorbim este echivalentului momentului zero. Daca simtiti ca vanzarea a ajuns in momentul zero, inseamna ca asa si este. Clipiti si acesta va trece. Stiti ca acest lucru e adevarat, pentru si voi sunteti clienti. Va amintiti cand stateati la rand la H&M cu un brat plin de haine si pe urma ati decis ca nu va mai trebuie niciuna? Totul se leaga de caldura momentului, de amploarea entuziasmului. 
 
Aceasta lege a entuziasmului trebuie sa fie insotita de indepartarea barierelor. Pasii completati pana la finalizarea cumpararii/ vanzarii trebuie sa fie simpli. Clientul trebuie sa ajunga sa urle de fericire dupa un cimplu clic. Cand clientul este entuziast, adora ce face. Si va cheltui mai mult. Acum trebuie sedus.


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016