Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 personalitati care au esuat inainte sa cunoasca succesul

Tags: personalitati, succes, esec, einstein, disney, oameni de succes, oprah winfrey, vera wang

"Multi dintre cei ce esueaza in viata sunt persoane care nu au realizat cat de aproape au fost de succes in momentul cand au renuntat." – Thomas Alva Edison. In continuare va prezentam cateva persoane celebre care au experimentat esecuri insa nu s-au lasat doborati si au continuat pana au realizat ceea ce si-au propus.
1. Winston Churchill a ramas repetent in clasa a VI-a. Acesta a reusit sa devina prim-ministrul Marii Britanii la varsta de 62 de ani.
 
2. Steven Spielberg a fost respins de Universitatea din California de Sud de trei ori. In cele din urma si-a continuat studiile in alta parte, iar apoi a renuntat la scoala pentru a deveni regizor.
 
3. Profesorii lui Thomas Edison i-au spus ca este prea prost ca sa invete ceva. Acesta a esuat nu mai putin de 1.000 de ori inainte sa inventeze becul electric.
 
4. Harland David Sanders, „Colonelul” KFC, a fost respins de peste 1.000 de restaurante la inceput. Insa, intr-o zi, un restaurant l-a acceptat iar astazi exista restaurante KFC peste tot in lume.
 
5. Soichiro Honda a incercat sa se angajeze in cadrul companiei Toyota, insa a fost respins. Apoi a inceput sa produca motociclete, si-a inceput propria afacere si a devenit miliardar.
 
6. Vera Wang nu a reusit sa intre in echipa olimpica de patinaj artistic a Statelor Unite, apoi a devenit redactor al revistei Vogue si nu a reusit sa obtina postul de redactor sef. La varsta de 40 de ani a inceput sa creeze rochii de mireasa iar astazi este cel mai renumit designer de rochii de mireasa.
 
7. Walt Disney a fost dat afara din functia de redactor al unui ziar deoarece „nu avea imaginatie sau idei bune”. Acesta a mai esuat de cateva ori, ajungand in pragul falimentului, inainte sa dea nastere Imperiului Disney.
 
8. Albert Einstein nu a fost capabil sa vorbeasca pana la varsta de 4 ani si a fost considerat de profesori ca fiind „incet” si „handicapat mintal”. Insa Einstein avea pur si simplu un alt mod de gandire, diferit de al celorlalti. Mai tarziu a castigat un premiu Nobel pentru Fizica.
 
9. Oprah Winfrey a fost demisa din functia de reporter TV deoarece „nu era potrivita pentru a aparea pe ecran”. Insa aceasta si-a revenit dupa acest esec si a devenit cea mai populara prezentatoare de talk show-uri, ajungand miliardara in dolari.
 
10. Vincent Van Gogh a vandut un singur tablou in timpul vietii si acela a fost vandut unui prieten. Uneori a suferit de foame pentru a putea crea cele 800 de tablouri, care astazi sunt nepretuite.

Via Business Insider
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016