Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Editorial: De ce sa mai scriu pe blog in 2018?

Tags: blog, blog in 2018, se merita sa fii blogger

Cunosc foarte multi oameni care au afaceri de succes si care considera ca afacerea lor nu are nevoie si de acea doza de personalitate pe care i-ar darui-o antreprenorii. Sunt afaceri care functioneaza fiindca ideea de baza e una viabila, insa elementul de personalitate va fi cerut de piata, mai devreme sau mai tarziu.
Comunicarea se face direct cu clientii prin intermediul unui blog. Apropierea de brand se face de cele mai multe ori prin apropierea de un chip pe care-l asociem cu firma. Ne place sau nu ne place de o persoana si, atunci, ne place sau nu ne place de ceea ce promoveaza si vinde o afacere.

Sunt multe afaceri pe care le urmaresc fiindca imi plac antrepenorii care stau in spatele lor. Sunt persoane de succes de la care am de invatat in fiecare zi si care ofera lumii din experienta si concluziile lor fie printr-un blog, fie prin retelele de socializare. Lectia e aceeasi: isi iau din timpul lor pentru a oferi ceva in mod absolut gratuit. Dedica celorlalti minute pretioase in care, nu-i asa, si-ar putea gestiona afacerea, ar putea trimite un e-mail important, ar putea analiza o decizie, pentru a ne scrie noua despre niste concluzii la care au ajuns sau pentru a dezvalui niste lectii pe care le-au invatat.

Stiu ca cele mai multe lectii se invata experimentand, construind o afacere pe viu, dar sunt si foarte multe greseli pe care le putem evita daca ne propunem sa invatam de la cei cu mai multa experienta decat noi intr-un domeniu. Si ceea ce face minunata impartasirea acestor informatii e faptul ca ceea ce ne transmit ei este important si util indiferent de domeniul in care lucreaza.

O astfel de comunicare contribuie mult la succesul unei afaceri si, chiar daca pe moment unele dintre aceste lucruri nu se vad, pe termen lung ele isi fac cunoscute roadele.

De aceea, intrebarea "De ce sa mai scriu pe blog in 2018?" isi gaseste raspuns in toate cele de mai sus. Exista nenumarate avantaje de care putem beneficia ca antreprenori daca decidem sa daruim si altora din experienta acumulata in timp. Daca vrem sa pornim in noul an cu o lectie importanta aceasta ar fi: daca daruim, vom primi chiar mai multe inapoi.

E unul dintre ingredientele succesului si chiar daca functioneaza in baza unor legi nescrise, acesta se aplica de fiecare data cand daruim din toata inima, fara sa ne asteptam la ceva inapoi!
 
Autor: Stefan Matei


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016