Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vara asta revistele au aceeasi coperta

Tags: creativitate, inspiratie, reviste, design

De dimineata, am vrut sa cumpar o revista pentru femei. M-am oprit insa la jumatatea drumului catre raft cand am observat ca toate revistele aratau la fel si pareau sa aiba, mai mult sau mai putin, aceeasi coperta. Ce sa-mi mai ascund dorinta de a carcoti, pana si pozitia modelului era aproximativ aceeasi.

Cum nu e ceva nou, tendinta a pornit de la o revista straina si cum nu ne obosim mereu sa reinventam roata, s-a preluat cu voie buna si cu vioiciune ca doar e vara, iar creativitatea se odihneste undeva la umbra.

Pe de alta parte, de ce sa fim totusi atat de carcotasi? Doar continutul nu e identic. Tocmai de aceea insa o coperta ar trebui sa te inspire sa o alegi dintr-o mare de alte modele trase la xerox. Asa ca scoti mai multi bani din buzunar si cumperi o revista din afara. Sau te orientezi catre cele de design interior.

Sau catre covrigaria din colt si te resemnezi alaturi de-o cafea: luna asta nu mai cumperi nicio revista si-astepti toamna cu coperti noi.

Aproape ca te si mira de unde atata limitare a posibilitatilor de exprimare atunci cand ai la indemana toate instrumentele pentru o coperta excelenta si care sa abandoneze tiparul modelului in costum de baie?

Mi-ar fi placut tare mult sa vad o coperta cu cineva infofolit bine in alb, eventual inconjurat de zapada si care sa ma intrebe daca am habar ce-i sub  geaca de iarna. Va jur c-as fi cumparat-o.

Dar asa, vazand lipsa de inspiratie care se lafaia in voie peste zeci de coperti, n-am vrut sa le fac in ciuda si sa cred ca dincolo de acele idei preluate si reluate la nesfarsit se ascunde ceva original.

Asa ca vara aceasta revistele au aceeasi coperta. O s-o recunoasteti usor, e cea de anul trecut.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016