Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 industrii prospere si pe timp de criza

Tags: criza economica, industrii prospere, afaceri prospere, afaceri de succes, antreprenoriat

Poate fi riscant si dificil sa demarezi o afacere in conditiile economice actuale. Daca iti doresti sa devii antreprenor, insa te temi ca nu cumva afacerea ta sa esueze chiar inainte de a fi lansata corespunzator, poti lua in considerare urmatoarele industrii considerate a fi „rezistente la recesiune.”
Servicii de contabilitate
Chiar si cand economia este pe butuci, nu suntem scutiti de taxe si impozite. De fapt, in vremuri de recesiune tot mai multi contribuabili apeleaza la servicii specializate de contabilitate pentru a evita platirea unor taxe suplimentare sau pentru a solicita sfaturi.
 
Comertul cu bere, vin si bauturi alcoolice distilate
Aceasta industrie nu inregistreaza scaderi pe timp de criza, ba dimpotriva. Consumatorii continua sa cumpere bauturi alcoolice indiferent de situatia economica.
 
Servicii de babysitting, ingrijirea copiilor
Atunci cand situatia economia este dezastruoasa, oamenii tin cu dintii de locurile de munca si chiar isi aleg un al doilea job pentru a putea face fata cheltuielilor. Prin urmare, exista o cerere tot mai mare pentru ingrijitori pentru copii de toate varstele.
 
Servicii de dezvoltare software si hardware
Internetul a devenit de neinlocuit, prin urmare nu este de mirare ca aceasta industrie s-dezvoltat semnificativ in ultimii ani, iar trendul ascendent continua, chiar si pe timp de criza.
 
Servicii funerare
Asa cum a spus Benjamin Franklin, „In aceasta lume nimic nu este sigur, in afara de moarte si taxe.” Astfel ca, serviciile funerare au succes garantat, chiar si pe timp de criza. Cu toate ca unii consumatori aleg servicii funerare mai ieftine, din lipsa de bani, exista o cerere constanta pentru astfel de servicii.
 
Servicii stomatologice
Nimanui nu ii place sa mearga la stomatolog. Cu toate acestea, aceasta industrie a fost prospera si in timpul recesiunii, pentru simplul motiv ca oamenii nu pot trai fara implanturi dentare, plombe si coroane dentare. Starea economiei nu influenteaza aceasta industrie, deoarece fiecare om are nevoie de servicii stomatologice in mod regulat.
 
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016