Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 lucruri care vor fi mai ieftine in 2013

Tags: scaderea preturilor, smartphone-uri ieftine, preturi produse 2013

Specialistii sustin ca din cauze crizei financiare cu care intreaga planeta se confrunta de cativa ani, anul 2013 va fi unul mai scump ca niciodata. Cu toate ca am supravietuit "apocalipsei", este posibil sa nu putem face fata economiei de piata din nou an. Pentru a intra in anul 2013 mai optimisti, am realizat un top al produselor care vor fi mai ieftine in acest an, comparativ cu 2012.
Iata care sunt cele cinci produse pe care vom da mai putini bani decat in anul 2012:
 
1. Smartphone-uri
 
Industria telefoanelor mobile performante s-a dezvoltat foarte mult in anul 2012. Aceasta dezvoltare a dus la marirea cifrei de afaceri a multor companii de succes, precum Apple sau Microsoft. Dezavantajul achizitionarii unui astfel de instrument este acela ca odata achizitionat ziua urmatoare va fi deja demodat din cauza vitezei cu care tehnologia se dezvolta. Se preconizeaza ca in anul 2013 se vor putea achizitiona telefoane "inteligente" la pretul de 0 dolari prin programul de prelungire pe doi ani a abonamentului existent.
 
2. Hard Drivere
 
Anul trecut a fost unul dificil pentru industria de hard drivere. Preturile erau foarte ridicate, ceea ce a dus la o vanzare nu foarte mare. Spre sfarsitul anului 2012, preturile au mai scazut, iar vanzarile si-au revenit. Se estimeaza ca in anul 2013 pretul hard driverelor va scadea pana la 33% fata de cel din anul precedent.
 
3. Aplicatii si accesorii pentru smartphone-uri
 
Din moment ce in  anul care a trecut majoritatea persoanelor si-au achizitionat telefoane de ultima generatie, vanzarea accesoriilor si cumpararea aplicatiilor din domeniul online a crescut surpinzator. Odata cu scaderea preturilor la telefoane se anunta o scadere si in ceea ce priveste valoarea aplicatiilor si a accesoriilor pentru smartphone.
 
4. LCD cu diagonala de 120 de cm HD
 
In ceea ce priveste domeniul TV anul 2012 ne-a invatat un singur lucru: cum sa uitam de 3D. Se para ca lumea prefera un ecran cu o diagonala mare in detrimentul unui televizor 3D. De fapt, se pare ca de Black Friday s-au inregistrat vanzari cu un procent de 4% mai mari decat producatorii se asteptau la LCD-urile cu diagonala de 120 de cm HD.
 
5. Tabletele Microsoft
 
Avand in vedere succesul inregistrat in anul 2012, cei de la Microfost si-au anuntat clientii ca anul acesta va fi mult mai usor si mai convenabil sa achizitionezi o tableta Microsoft RT. Cei de la aceasta companie au lansat diferite oferte si pachete promotionale pentru achizitionarea produsului. Mai mult decat atat, cei de la Microsoft i-au asigurat pe cumparatori ca preturile nu vor mai creste, ci din contra, vor scadea.


 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016