Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 secrete pentru o afacere online de succes

Tags: magazin online, analist, google analytics, conversie, dezvoltare afacere

Ce inseamna sa conduci o afacere online de succes? Ce cunostinte trebuie sa ai si de unde trebuie sa incepi? Se poate ocupa oricine de o astfel de afacere? Ce abilitati sunt obligatorii?

Iata cateva secrete si calitati pe care trebuie sa le avem in vedere si pe care trebuie sa le dobandim daca ne dorim sa dezvoltam o afacere online care sa cunoasca succesul:

1. Om de vanzari.

Trebuie sa stii sa vinzi si sa te concentrezi pe acest lucru fara sa-ti lasi site-ul sa vanda de unul singur sau sa te ocupi doar de preluarea comenzilor. Ofera promotii atractive in mod periodic si cu ocazia sarbatorilor si foloseste canalele de social media intr-un mod cat mai creativ.

2. Editor.

Creeaza continut de calitate daca doresti sa atragi atentia, sa oferi valoare si sa te diferentiezi de concurenta. Nu uita sa actualizezi acest continut si sa trimiti uneori si comunicate de presa sau materiale pe care publicatiile sa le poata folosi ca articole.

3. Analist.

Foloseste Google Analytics pentru a verifica traficul, click-urile si rata de conversie. Testeaza-ti site-ul pentru a afla ce elemente functioneaza cel mai bine si pentru a-l imbunatati astfel in mod continuu. Fixeaza-ti obiective si indeplineste-le in timp real.

4. Tocilar.

Trebuie sa fii la curent cu tot ce e nou, tot ce e in tendinte si tot ce inseamna tehnologie de ultima ora in domeniul tau. Aboneaza-te la publicatiile din domeniu si profita de forumuri sau de alte grupuri de discutii pentru a fi informat in permanenta.

5. Manager.

Magazinul tau onlne reprezinta sarcini pe care trebuie sa le indeplinesti continuu si care nu se pot rezolva singure. Trebuie sa iti administrezi afacerea in mod continuu daca doresti sa obtii rezultate concrete si bune.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016