Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri pentru incepatori? Iata din ce poti face bani in 2013!

Tags: afaceri, afacere, idei de afaceri, afaceri profitabile

Avem locuri de munca, insa nimeni nu ne garanteaza ca si maine vom avea un salariu sau ca cel de luna aceasta isi va mentine tonusul si pe viitor. Si asta pentru ca economia se afla inca intr-o rapa din care nu va iesi prea curand. Si cu toata aceasta instabilitate, romanii inteligenti se orienteaza usor catre mediul de afaceri.
Si punem mare accent pe adverbul "usor". Asta pentru ca nimeni nu se naste afacerist si pentru ca administrarea unei afaceri cere eforturi uriase. In mod real, o afacere este asemanatoare unui joc urias de domino. O singura piesa poate schimba cursul intregii afaceri, asa ca ne ocupam de toate aspectele, de la marketing si management, pana la planificare si aspecte de ordin financiar.

Pentru incepatori, iata cateva idei de afaceri cu care puteti da lovitura:

1. Blogging.
Desi multi nu ar zica ca este o afacere serioasa, haideti sa privim putin in media si sa descoperim cati bloggeri reusesc sa obtina mai mult decat venituri multumitoare din blogging! Si asta se intampla pentru ca blogul atrage trafc, daca este bine administrat, si traficul se converteste in comenzi de produse, cereri de prestari de servicii, contracte de publicitate si nu numai.

La inceput, blogul nu cere infuzii de capital, asa ca mult succes in valorificarea acestei idei de afaceri!

2. Magazin online bine nisat, sub-nisat. Magazinul online poate fi condus de oricine detine un programator alaturi, un web designer si motivatie sa dea lovitura in mediul online. Putem sa vindem jucarii noi sau SH, obiecte vestimentare, carti digitale, parfumuri si alte cosmetice, alimente si bijuterii si nu numai. Acestea sunt principalele tipuri de produse care se vand bine in online, insa succesul se poate obtine si in alte nise sau sub-nise. Cele mai complexe aspecte in lansarea si administrarea unui magazin online sunt: contractarea furnizorilor, eforturile de marketing, cooptarea si retinerea specialistilor din spatele magazinului.

3. Realizam produse acasa. Aici intra o serie intreaga de produse pe care le putem realiza la domiciliu, cu bani putini, cu eforturi reduse si la un program part-time. Ideea este ca, pentru inceput, sa vindem cat producem. Daca incasarile sunt mari, ne putem orienta catre eforturi de salarizare pentru onorarea comenzilor. Putem realiza invitatii si felicitari, bijuterii, accesorii, plicuri personalizate, decoratiuni, jucarii handmade, obiecte vestimentare, suveniruri si nu numai.


Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu

Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016