Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fa-i pe ceilalti sa-ti indrageasca site-ul

Tags: web design, site, clienti, afacere, competitori, servicii

In mod sigur, nu ai doar un singur site preferat si nici un singur motiv pentru care te intorci mereu pe aceleasi pagini. Vrei ca si site-ul tau sa fie indragit de alti oameni asa cum tu ai alte site-uri drept favorite?


Ce crezi ca e minunat la site-ul tau? Daca nu stii raspunsul la aceasta intrebare, ar fi bine sa-l afli. Nu uita ca utilizatorii au de unde alege. Iar daca nu reusesti sa-i atragi, nici nu vor baga de seama cand vor trece pe langa tine. Si, ce e mai grav pentru afacerea ta, e ca nu o sa le para rau.

Trebuie ca site-ul tau sa ii faca pe oameni sa isi doreasca sa il reviziteze. Iata cateva strategii pe care le poti aplica:


1. Incepe un blog.

Cu ajutorul unui blog te poti apropia de clienti si poti comunica intr-o maniera personala. In plus, un blog bine intretinut va ajuta la cresterea traficului si la indexarea in motoarele de cautare. Continutul postat trebuie sa inspire, trebuie sa fie valoros si trebuie sa ii faca pe oameni sa isi doreasca sa revina. In plus, tot prin comunicarea pe blog putem obtine un feedback din partea clientilor si ne putem imbunatati afacerea.

2. Incurajeaza comunicarea.

Nu te ascunde in spatele unui site. Bucura-te de opiniile pe care ceilalti vor sa le impartaseasca si incurajeaza mesajele din partea lor. Scrie-le ca vrei parerile lor despre produsele si serviciile oferite de business. Raspunde tuturor intrebarilor. Vor aprecia modul in care alegi sa fii disponibil.

3. Nu uita de personalitate.

Ce oferi clientilor in plus fata de competitori? Ce iti face afacerea unica? Nu te teme sa iti ascunzi personalitatea pe site, orice brand are in spate un om sau o echipa. Multi specialisti sunt de parere ca unele dintre cele mai de succes afaceri atrag tocmai prin aceasta latura care nu ascunde omul din spatele brandului sau care, dimpotriva, dezvolta o personalitate unica a afacerii.

4. Fa din site o comoara.

Site-ul tau trebuie sa fie o sursa de informatii pretioase, un izvor nesecat de informatii care atrag si care stralucesc in soare ca niste diamante. Suna pompos, dar functioneaza. Aplica frecvent strategii prin care sa oferi reduceri, produse, mostre, organizeaza concursuri si fii consecvent cu toate aceste tehnici. Nu uita sa mentii insa echilibrul astfel incat bugetul afacerii sa nu aiba de suferit.

5. Nu te complica.

Ai mai auzit sfatul acesta, insa de data aceasta se refera la site. Nimeni nu mai are timp si nici suficienta rabdare ca sa dea de capat unui site mult prea incalcit. Daca pagina de contact nu e la vedere, remediaza problema. Daca procedura de cumparare e dificila, simplific-o. Daca abonarea la newsletter dureaza o vesnicie, fa in asa fel incat sa ai parte de noi abonati in doar 10 secunde.

Eforturile depuse in mod consecvent vor da intotdeauna rezultate. Analizele, timpul suficient acordat afacerii, strategiile si etapele realizate in intregime nu tin de noroc, ci de multa munca. Iar succesul de durata nu vine peste noapte.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016