Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 afaceri mici, simple, cu bani putini, de administrat acasa!

Tags: afaceri, afaceri profitabile, afaceri acasa, afaceri mici

Ce poate fi mai tare de atat? Cu totii vrem sa pornim mici afaceri, proiecte cat mai simple, care sa nu ceara capital prea mare si pe care sa le administram acasa. Si, daca se poate, am vrea sa le lansam in paralel cu locurile actuale de munca, pentru minimalizare totala a riscurilor aferente oricarui start-up.
Iata si care sunt cele 5 afaceri mici si simple pe care le puteti lansa in 2019, cu bani putini si usor de administrat la domiciliul personal:

Web designer.
Aveti nevoie de cunostinte de web design si de simt estetic bine dezvoltat. Exista web designeri cu diplome si acreditari in domeniu si profesionisti care au invatat din mediul online, cu ajutorul tutorialelor gratuite. La final, pentru multi clienti, conteaza doar calitatea lucrarilor din portofoliu!

Confectionari de obiecte handmade. Iata una dintre cele mai profitabile idei de afaceri pentru 2019 si pentru anii care urmeaza. Aveti nevoie de talent si indemanare pentru lucrul manual, o investitie in materia prima si timp pentru a obtine creatiile ce vor fi vandute.

Website-uri la cheie. In 2019, interesul pentru mediul online se mentine ridicat, fie ca vrem un magazin online de jucarii SH, un website de retete culinare sau un agregator de oferte si reduceri. Si cea mai simpla cale poate fi, uneori, sa cumperi un website la cheie si apoi sa il adaptezi propriilor tale cerinte si necesitati.

Fan club pe diverse teme. Fie ca vreti sa puneti bazele unui fan club al serialului Doctor House sau un club al fanilor artei gastronomice italienesti, numeroase sunt optiunile care va stau la dispozitie. Trebuie doar sa detineti o platforma online de calitate, timp liber si motivatie sa fiti cei mai buni de pe piata.

Cursuri de hairstyling si make-up la domiciliu. Exista profesionisti si profesioniste de mare renume astazi si care si-au inceput cariera acasa, la domiciliul personal, invatand pe altii cum sa isi valorifice aspectul, parul, culoarea ochilor samd. Se poate porni o astfel de afacere daca exista pasiune si acreditari in domeniu. Baza de clienti se formeaza in timp si poate ajunge sa ne asigure mai mult decat veniturile necesare pentru o viata prospera.

Mult succes si afaceri cat mai banoase!

sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.92 din 5 - 6 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016