Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 tehnologii care au disparut in 2013

Tags: management si marketing, tehnologii 2013, google reader, winamp, 20 decembrie

Cand vine vorba de noi gadget-uri, soft-uri sau alte tehnologii moderne, viteza cu care acestea risca sa isi piarda popularitatea si sa ajunga imediat la maturitatea ciclului de viata este una uimitoare. Asa se face ca anul acesta a insemnat sfarsitul unor tehnologii care nu s-au bucurat de prea multe luni de existenta.
Dupa o selectie a unora dintre cele mai importante noutati in acest domeniu, facute de Mashable.com, va prezentam mai jos cinci dintre tehnologiile care si-au anuntat sfarsitul in 2013:

- Google Reader. In martie anul acesta, Google Reader si-a anuntat disparitia programata. Cel mai popular RSS reader a recunoscut astfel ca interesul general s-a redus si ca produsul a fost inlocuit treptat cu tot felul de alternative, printre cele mai populare fiind Feedly.

- HTC First a avut poate cea mai scurta existenta. Dupa lansarea din aprilie 2013, impreuna cu aplicatia Facebook Home, HTC First a fost inlocuit la doar cateva luni distanta.

- Pentru iPhone 5, povestea s-a incheiat atunci cand Apple a lansat alte doua noi variante in septembrie 2013: iPhone 5S si iPhone 5C. Aceste doua variante au inlocuit astfel iPhone 5, iar iPhone 4 continua sa fie disponibil.

- Faimosul Winamp va disparea oficial de la 20 decembrie dupa o existenta care isi are inceputurile cu multi ani in urma. Chiar daca acesta nu va mai putea fi descarcat de la data anuntata, cei care il au inca in computere il vor putea folosi in continuare.

- Turntable.fm si-a anuntat sfarsitul in noiembrie 2013 dupa un traseu inceput in vara anului 2011. Chiar daca la momentul lansarii site-ul s-a bucurat de succes, popularitatea sa a scazut considerabil destul de rapid pana cand Turntable.fm a anuntat ca se va inchide, urmand sa isi concentreze eforturile in directia altei pagini: Turntable Live.





Sursa foto.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016