Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai plati o taxa pentru a avea acces la YouTube?

Tags: taxa pentru vizionare, taxa youtube, videoclipuri contra cost

YouTube ar putea introduce o taxa pentru vizionarea anumitor tipuri de continut, incepand din acest an.
Reprezentantii Google poarta deja primele discutii cu creatorii de continuturi, iar taxa ar putea fi introdusa incepand din ultima parte a acestui an.
 
Aceasta strategie vizeaza atragerea de noi venituri de catre YouTube si de cele cateva mii de parteneri ai acestui site. In plus, prin aceasta strategie, YouTube ar putea sa atraga noi creatori de continut, care isi doresc un alt model de venituri decat cele provenite din publicitatea postata pe site-ul de partajare de fisiere video.
 
Reprezentantii YouTube au mai vorbit despre posibilitatea introducerii unei taxe pentru vizionarea anumitor tipuri de continut in ultimii ani, asadar negocierile cu creatorii de continut nu sunt surprinzatoare.
 
"Multi dintre creatorii de continut cu care ne aflam in parteneriat considera ca ar trebui sa beneficieze de venituri atrase de introducerea unei taxe de acces la continutul pe YouTube, fapt pentru care ne gandim la acest aspect", a declarat un reprezentant YouTube.

Creatorii de continut ar putea lansa noi canale pe YouTube, la care accesul se va face contra unei taxe sau i-ar putea taxa pe acei utilizatori ai site-ului YouTube care doresc sa aiba acces la un anumit continut mai repede decat restul utilizatorilor.

Google spera ca prin aceasta strategie, si detinatorii de posturi de televiziune vor opta sa isi posteze o parte din continutul lor pe YouTube.   


 
 

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016