Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arta de a fi remarcabil

Tags: oameni remarcabili, personalitate, aspect unic, unicitate, remarcabil

Esti remarcabil sau dat usor uitarii? Daca te-as cunoaste, te-as tine minte sau as uita imediat de existenta ta? Ce inseamna de fapt sa fii remarcabil? Pe scurt, inseamna sa fii diferit de marea majoritate.
Principalul motiv pentru care nu iesi in evidenta este faptul ca arati, vorbesti si actionezi la fel ca toti ceilalti. Cum poti fi remarcat daca esti la fel ca toti ceilalti?
 
1. Evita sa faci ce fac ceilalti
Daca te porti la fel ca toti ceilalti, nu ai cum sa te faci remarcat. De multe ori, evitam sa facem lucrurile diferit, chiar daca asa simtit, de teama sa nu fim criticati. Daca insa nu ne putem asuma nimic in viata si sa fim originali in gandire si comportament, nici nu vom impresiona vreodata pe cineva.
 
2. Accentueaza un aspect unic, care te defineste
Fiecare dintre noi are ceva unic. Important este sa descoperi acel lucru si sa il scoti in evidenta. Daca vrei sa iesi in evidenta, va trebui sa te deosebesti de marea majoritate prin acel sau acele elemente care te definesc pe tine ca persoana. Nu te sfii sa arati lumii ca esti diferit, doar asa vei fi remarcat.
 
3. Fii de neuitat
Daca esti la fel ca toti ceilalti, nu esti doar usor dat uitarii, ci si plictisitor. Imagineaza-ti cum ar fi sa fii inconjurat de oameni care se imbraca la fel, gandesc la fel, spun si fac aceleasi lucruri. Ai fi extrem de plictisit de atata lipsa de imaginatie.
 
A fi remarcabil inseamna sa-ti asumi riscul de a nu fi placut. Inseamna ca esti dispus sa spui si sa faci lucruri care poate nu sunt aprobate de marea majoritate si pe care multi oameni nu sunt dispusi sa le faca. Daca esti spontan si putin imprevizibil, lasandu-i pe ceilalti sa ghiceasca ce vei face in continuare, atunci vei fi cu siguranta memorabil.
 
Nu trebuie sa uiti insa ca iti doresti sa fi remarcat pentru motivele corecte, nu pentru cele gresite. Daca vrei sa iesi in evidenta prin lucruri urate, atunci vei ramane doar o amintire neplacuta pentru ceilalti.
 
Asadar, indrazneste sa fii remarcabil!
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016