Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Branding Backwards: o istorie a brandului in imagini

Tags: branding backwards, brand, promovare brand, imagini, design, designeri web

Ideile care dezvolta un brand nu trebuie sa fie intotdeauna noi. Cativa designeri ne demonstreaza ca o privire in trecut poate sa continue sa aduca perspective noi asupra aceluiasi brand.
Sintagma "branding backwards" presupune tocmai aceasta viziune diferita asupra unui brand prin intoarcerea la radacini si prin prezentarea acestor inceputuri prin intermediul unor board-uri de inspiratie.

Aceste panouri create de designeri sau de graficieni faramiteaza practic valorile si conceptul unui brand si transpun ideile sau parcursul istoric prin imagini si logo-uri, captand diferite momente importante, idei, concepte si mesaje ale brandului.

Metoda aceasta atat de creativa reprezinta o cale eficienta de a promova brandul si de a aduce clientii mai aproape de brand. Este, in mod cert, una dintre cele mai eficiente metode de apropiere si de consolidare a relatiei dintre client si brand tocmai prin perspectiva nostalgica pe care mizeaza acest joc de imagine, cuvinte, idei si design.

Brandul este redus la cateva idei simple care il definesc, iar de aici o noua lume a culorilor si a vizualului se desprinde. Mai jos sunt doar cateva dintre aceste exemple, realizate de unii dintre cei mai cunoscuti designeri web si graficieni.











Imaginile au fost realizate de web designerul Breanna Rose.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016