Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bergenbier are site corporate

Tags: bergenbier, site corporate, website bergenbier, hyper active

Cand o afacere are mai multe dimensiuni si branduri e bine ca toate sa se afle sub aceeasi cupola online. Carevasazica e bine sa aiba un site corporate. Fiind unul dintre cei mai activi producatori de bere de pe piata romaneasca, Bergenbier a decis ca a venit timpul pentru un website care sa reflecte cat mai bine identitatea si valorile companiei.
Designul si strategia noului site corporate al Bergenbier a fost realizat de ce agentia Hyper Active si a fost gandit ca o platforma de comunicare pentru toate activitatile si marcile sale, urmarind sa evidentieze spiritul antreprenorial, integritatea si excelenta companiei ca intreg, informeaza un comunicat de presa.



"Ideea a fost sa cream un loc de intalnire pentru toti cei interesati de compania Bergenbier, site-ul fiind de fapt un shortcut catre valorile, brandurile si proiectele Bergenbier. De aici si conceptul nostru, 'The House of Excellence'. Am cautat sa avem o expunere optima a continutului si o coerenta structurala maxima, astfel incat calatoria prin site sa fie usoara, placuta si fireasca", spune Bogdan Gheorghiu (Creative Director, HyperActive).

Designul a pornit de la scutul din logo-ul companiei ce se regaseste si in elementele vizuale ale site-ului. Noul pagina web este intuitiva, interactiva si usor de folosit atat in varianta standard cat si in varianta pe mobil. De asemenea, include canalele de Social Media ale companiei, Facebook si YouTube.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016