Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Brandul de bere Staropramen reinventeaza tastatura

Tags: staropramen, bere, tastatura cutii bere, webstock

Cand vine vorba despre publicitate, s-ar zice ca un obiect cat se poate de obisnuit poate fi transformat printr-o sclipire creativa intr-un instrument neconventional de promovare. De exemplu, o banala tastatura poate deveni o altfel de tastatura, daca la mijloc intervine un brand de bere.
In incercarea de a-si face numele cat mai memorabil pe o piata deja plina ochi de marci, Staropramen si echipa creativa de la Robofun au realizat o tastatura formata din 44 de cutii de bere Staropramen si perfect functionala.



Tastatura a fost construita in jurul unei placi Arduino, cu dispozitive ce folosesc senzori de tip capacitiv, la fel ca la smartphone-uri, conectate ulterior la o placa Raspberry PI ce face legatura cu ecranul.

Ingeniosul dispozitiv a fost prezentat in cadrul evenimentului Webstock din septemebrie si de atunci a devenit subiect de discutie pe cele mai mai prestigioase bloguri de gadget-uri din lume. Engadget si Gizmodo au prezentat pe larg conceptul, numindu-l inovator si excelent. In plus, in curand, Discovery Channel Canada il va prezenta pe larg intr-o emisiune.



Utilizatorii tastaturii, participantii la conferinta Webstock, au putut sa se inscrie intr-un concurs, tastandu-si adresa de mail cu ajutorul tastelor din cutii de Staropramen. La fiecare apasare pe taste, in loc de obisnuitul click sec, utilizatorii au auzit sunetul familiar al momentului cand se deschide o cutie de bere.

„Tastatura a fost marea atractie a evenimentului, a functionat perfect toata perioada si a creat o legatura emotionala puternica cu marca pragheza de bere”, spun reprezentantii companiei.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016