Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti reincarci bateriile la serviciu

Tags: reincarcarea bateriilor, pauze la munca, loc de munca, plimbari in aer liber

Toti managerii se asteapta la o productivitate cat mai mare a salariatilor lor, desi angajarile sunt din ce in ce mai rare.
Cu cat mai putini angajati sunt la locul de munca, cu atat ei muncesc mai mult si mai greu. Din acest motiv nici macar nu mai este de mirare faptul ca majoritatea oamenilor sunt tot timpul obositi si consuma constant cafea si bauturi energizante.

In cursul celor 24 de ore ale zilei nu conteaza numai sa fii cat mai productiv la locul de munca, ci si sa te mentii sanatos si fericit. De aceea, iti voi prezenta cateva sfaturi care sa iti fie de ajutor in fiecare zi grea de munca:

1. Incepe ziua cu un scurt antrenament

Poate te gandesti ca efortul fizic de dimineata te va obosi, insa el va ajuta la punerea in miscare a circulatiei sangelui, ceea ce este chiar mai recomandat decat un mic dejun sanatos.

2. Trage un pui de somn de 20 de minute

Probabil te gandesti ca nu vrei sa fii vazut de colegii tai ca dormi la birou, insa studiile arata ca un pui de somn in miezul zile va ajuta la vitalizarea organismului tau.

3. Renunta la dusmanie

Bagajul tau emotional iti poate influenta atat negativ, cat si pozitiv intreaga zi de lucru. Din acest motiv este indicat sa nu fi o persoana care poarta ranchiuna, care tine supararea pentru mult timp, ci din contra, sa uiti rapid greselile celorlalta, sa ierti si sa mergi mai departe, fara sa ai nimic pe constiinta. 

4. Ia o pauza de 15 minute in care sa te distrezi

Rasul este cel mai natural energizant. Chicotelile sunt la fel de importante pentru tine, precum un antrenament solid. Pregateste in fiecare zi un banc bun pe care sa il spui colegilor tai sau petrece cateva minute zilnic pe YouTube, cautand filmulete amuzante.

5. Petrece cateva minute in aer liber

Uneori, tot ceea ce ai nevoie este o plimbare in aer liber, indiferent daca afara este prea cald sau prea frig, ninge sau ploua, da-te jos de pe scaun si plimba-te printr-un parc. Elibereaza-ti corpul si mintea de munca si de stres si vei vedea ca te vei simti mai bine. 



Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016