Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Brandul Poiana Negri are un nou design de ambalaj

Tags: brand, poiana negri, apa minerala, design de ambalaj, cocoon

Stim cat de important este ambalajul, cum fura el ochii si cum asaza produsul in mintea si inima consumatorului. Dar uneori, la fel ca alte elemente de identificare ale brandului, el are nevoie de un refresh, de o actualizare menita sa-i ridice din praful depus peste imagine.
Brandul Poiana Negri a benficiat si el de curand de un astfel de refresh la nivel de imagine. Agentia Cocoon a realizat pentru Coca-Cola un nou design de ambalaj al apei minerale Poiana Negri. Schimbarea se reflecta atat la nivel de structura si pozitionare a elementelor de design, cat si printr-o diferentiere cromatica accentuata intre cele doua variante, Apriga si Cumpatata.

„In noua varianta, Poiana Negri se distinge printr-un design inovator, ce transmite valorile fundamentale ale brandului: apa romaneasca traditionala, provenita dintr-o sursa naturala de apa minerala, avand un gust puternic, ce poate insoti savuroasele preparate ale bucatariei romanesti”, se arata intr-un comunicat al agentiei de publicitate.
Poiana Negri inainte si dupa
Apa minerala Poiana Negri este disponibila in doua variante care sunt acum mai bine evidentiate atat prin culorile capacelor, cat si prin accentele de culoare de pe fiecare eticheta. Astfel, s-a apelat la rosu pentru apa minerala puternica carbonata "Apriga" si la albastru deschis pentru apa usor carbonata "Cumpatata".
 
Proiectul de re-design a fost demarat in luna martie 2011.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016