Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campania care injura: Cum sunt atentionati soferii din Israel

Tags: israel, campanie, semne de circulatie, billboard, mana

Tocmai cand ai impresia ca in materie de publicitate ai vazut destule si ca nimic nu te mai poate surprinde, apare, ca din senin, nemaivazutul. De asta data este vorba despre o campanie rutiera. Una aparte.
Pe strazile din Israel, soferii privesc bulversati, si poate ofensati, catre un semn de circulatie neobisnuit. Ce pare a fi un „Stop”, este de fapt un billboard trasnit, care le arata conducatorilor auto degetul cel rusinos.


 
Panourile socante au fost amplasate in marile intersectii si sunt parte a unei campanii desfasurate de JCDeaux (o companie de reclame outdoor) si agentiile Shalmor Avnon Amichay/Y&R Tel Aviv. Scopul lor este de a le atrage atentia soferilor asupra importantei respectarii semnelor de circulatie, pe fondul unei cresteri a accidentelor rutiere.

Intrucat semnul „Stop” utilizat de catre autoritatile israeliene are ca imagine grafica o mana, creatorii reclamelor au folosit-o in mod iscusit pentru a-si promova mesajul: „Unele semne nu pot fi trecute cu vederea. Ignorarea semnelor de circulatie este principala cauza a accidentelor rutiere.”     

Ce credeti despre o astfel de campanie? Este ea exagerata sau de impact?
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

camypos 18-Ian-2012 20:36:41
de mare impact

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016