Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campanie antifumat, domolita de autoritatile americane

Tags: campanie antifumat, statele unite, tigari, tutun

Un judecator al Curtii Supreme din Statele Unite a interzis o campanie antifumat din derulare, spunand ca textul si imaginile incalca dreptul companiilor producatoare de tigari sa se exprime liber, informeaza Advertising Age.
Imaginile interzise arata plamani atacati de tutun si un cadavru cu carlige infipte in piept si au fost considerate extrem de emotionale, mai ales ca sunt dublate de un text extrem de sugestiv: 1-800-QUIT (Lasa-te!).
 
Reprezentantii producatorilor de tutun sunt incantati de faptul ca, deocamdata, pot sa amane afisarea mesajelor pe pachetele de tigari si sa evite panouri publicitare uriase cu aceleasi mesaje, dar agentia initiatoare a campaniei, FDA (Administratia de Reglementare a Hranei si Medicamentelor) este de parere ca oamenii vor trebui sa vada adevarul in fata si a decis ca 50% dintre pachetele de tigari de pe teritoriul american vor contine imagini si texte sugestive de avertizare impotriva pericolelor fumatului.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016