Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce surpriza pregateste Mega Image clientilor bucuresteni

Tags: mega image, retailer belgian, raion carmangerie, stand d fructe, fructe exotice

Grupul belgian Mega Image deschide astazi in Bucuresti un nou concept de magazin, pe o suprafata de 1.600 mp.
Mega Image, prezent pe piata locala cu supermarketurile cu acelasi nume si cu magazinele de proximitate Shop&Go, va deschide cel mai mare magazin al retelei, cu o suprafata de 1.600 mp, pe strada Vasile Lascar, 108-116, vis-a-vis de Piata Gemeni.

Retailerul va lansa un nou format de magazine prin Concept Store-ul din Piaţa Gemeni, care reprezinta un laborator pentru viitor in care va testa concepte noi impreună cu furnizorii.

Concept store-ul retelei, care beneficiaza de o parcare subterana de 100 de locuri, va avea, spre deosebire de celelalte magazine ale retelei un raion de fructe exotice si legume speciale precum rambutan, kumquats, mangustan, rosii marmande, cartofi vitellote, rosii kumato, etc.

La raionul carmangerie, macelarii transeaza si toaca pe loc carnea, iar specialitatile includ steak mistret, steak cerb, vita.

Mega Image are de asemenea un raion de peste si sushi si un altul de branzeturi si mezeluri internationale din Franta si Italia.

Concept store-ul Mega Image reuneste si o serie de parteneri precum FRU FRU, La Strada (inghetata), Al Melook (delicii orientale), Dopo Poco (pizza), Danone (iaurt cu mix de topping), Chateau Blanc (brutarie frantuzeasca), Livada cu ceai (ceai si cafea vrac), Ana Pan (prajituri proaspete) si Chocolat (biscuiti si macarons).  




Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016