Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cine este regele brandingului in Romania

Tags: romania, branding, companie de branding, brandtailors

BrandTailors este numele sau, iar printre cei pe care i-a adus in atentia publicului se numara Pepsico, Petrom, Antena 1, Tiriac Holdings, Albalact sau Kandia.
Compania de strategie si design de brand a inregistrat in 2010 o cifra de afaceri de 742.000 euro, cifra care a propulsat-o pe prima pozitia in piata de consultanta de brand din Romania. Distanta intre aceasta si urmatorul clasat se numara in procente, mai exact, in 10 procente. De asemenea, rezultatul marcheaza o crestere cu 42% fata de anul 2009.
BrandTailors a asteptat ceva vreme pentru a reveni in topul firmelor de consultanta din Romania, ultima oara cand a ocupat aceasta pozitie fiind in urma cu patru ani.
"Am stiut, inca de la finalul anului 2010, ca pozitia noastra in clasament se va modifica si, odata cu publicarea rezultatelor oficiale, am primit confirmarea. Anul trecut a fost unul extrem de bun pentru compania noastra care, in 2010, a lansat 20 de proiecte pentru clienti reputati precum Pepsico, Albalact, LaDorna, Kandia sau Antena 1", explica Beatrice Danis, Managing Partner.
Cum piata de branding a crescut cu aproximativ 15% in 2010, rezultatul BrandTailors (cresterea cu 42% a cifrei de afaceri) plaseaza compania pe primul loc in randul celor trei mari jucatori din industria de consultanta de brand din Romania.
Iar viitorul arata la fel de bine. Managementul companiei estimeaza ca cifra de afaceri in anul 2011 va inregistra un nivel similar cu cel din 2010. De la inceputul anului, BrandTailors a lansat 10 proiecte pentru brand-uri precum Smartree, Kandia sau Naturlich, iar pana la finele anului spera sa mai lanseze alte 13 proiecte, atat pentru clientii consacrati, cat si pentru companii nou-intrate in portofoliu precum TetraPak, Interstar Chim sau Scandia Foods.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016