Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Coca-Cola a adus in Romania tonomatul de colinde

Tags: tonomat coca-cola, automat colinde, platza mall, sarbatori coca cola

Probabil nici un alt brand nu este atat de vizibil si usor de asociat cu Craciunul precum Coca-Cola. Brandul si l-a adjudecat in urma cu multa vreme si este printre primele care dau tonul sarbatorilor de iarna. Si, ca de obicei, o face intr-o maniera aparte.
Cu doua saptamani inainte de Craciun, Coca-Cola a dat drumul la colinde si la acte caritabile. Din seria actiunilor de marketing neconventionale, brandul a a instalat in Mall Plaza Romania un aparat cu totul deosebit.

Este vorba despre un tonomat de colinde care face inclusiv acte caritabile. Aparatul masoara intensitatea cu care canta fiecare grup de colindatori si o transforma in donatie catre o cauza buna. Cu cat se strang mai multi colindatori, cu atat donatia va fi mare. In plus, fiecare colindator va fi rasplatit cu un mic premiu.



Tonomatul poate fi gasit, admirat si incercat la Mall Plaza Romania pana pe 11 decembrie. De acolo, el va pleca apoi in mai multe orase mari din tara: Constanta (Maritimo Mall – 13 decembrie), Iasi (Palas Mall – 15 decembrie), Brasov (Unirea Shopping City – 17 decembrie), Ploiesti (Ploiesti Shopping City – 18 decembrie), Craiova (Electroputere Mall – 20 decembrie), Timisoara (Iulius Mall – 22 decembrie), Oradea (Lotus Mall – 23 decembrie).
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 11-Dec-2012 12:05:01
A adus in Romania otrava si din banii cistigati de la needucatii care cumpara produsele lor cumpara instrumente de manipulat .

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016