Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cu reclama la purtator: O agentie japoneza afiseaza reclame pe coapsele tinerelor

Tags: agentie japoneza, stickere publicitare, coapse

Intr-o lume si satula si plina de reclame, ca sa iesi in lumina e nevoie de o sclipire creativa si de un mod (sau un suport) de promovare cu totul diferit. O agentie de publicitate japoneza pare sa fi gasit tocmai modalitatea potrivita.
Agentia este in cautare de panouri publicitare ambulante. Mai exact, Wit Inc recruteaza tinere pentru a promova diverse companii prin purtarea pe coapse a unor stickere publicitare.

Doritoarele trebuie insa sa aiba peste un anumit numar de prieteni pe retelele sociale pentru a se califica pentru job, sa se fotografieze purtand reclama in cel putin doua locatii diferite si sa le incarce apoi pe internet.

Remuneratia pentru aceasta activitate este de 121 dolari/zi pentru purtarea unui stiker pe un picior.


Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016