Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Design de studio: Agentia Double Standards din Berlin

Tags: design de studio, double standards, spatiu de lucru, birou, design

Incepem astazi o noua serie de articole in cadrul Marketing Portal din dorinta de a va oferi un plus de informatie si, de ce nu, de inspiratie.

Fiindca design-ul interior e una dintre marile mele pasiuni (si orice pasiune trebuie hranita, nu-i asa?!), incep prin a va prezenta sediul unei agentii de identitate si design corporativ, cu sediul in Berlin.

Infiintata de Chris Rehberger, agentia imbina mai multe tehnici si arte pentru a oferi unei companii fie o noua identitate, fie raspunsul dorit in cadrul unei campanii de marketing, promovare, brand awareness si asa mai departe.

Nu pot sa nu-mi amintesc, privindu-le cu jind spatiile aerisite, mobilierul cu linii simple si organizarea tipic germana, de supriza placuta pe care am avut-o cand am descoperit in Cluj diferite restaurante cu un design impecabil si cu o influenta vizibil vestica.






Mesele lungi reunesc intreaga echipa si combina astfel cu succes design-ul cu un mediu de lucru eficient. Nu este prima oara cand intalnesc un birou construit astfel si chiar daca stilul acesta rece poate parea si putin auster, creativitatea nu are de suferit. In ciuda a ceea ce ne-am obisnuit sa avem la birou, un spatiu inchis, incarcat, decorat cu diverse, nu ne va ajuta sa fim mai creativi.  De remarcat si ordinea care, cu siguranta, domneste in mod obisnuit pe birou.



Problema spatiului de depozitare a fost rezolvata prin cateva rafturi simple si albe care se adauga senzatiei de lungime a spatiului. Ati fi surprinsi sa constatati ce efecte se pot obtine cu mobilierul care urmeaza aceeasi directie intr-o camera ca cea de mai sus, in conditiile in care dimensiunile initiale nu sunt la fel de mari pe cat avem impresia.



Putina joaca nu strica niciodata, iar gazduirea bicicletei in birou e un lucru obisnuit in tarile vestice, unde masinile sunt fie lasate acasa si folosite numai cand se pleaca din oras, fie lasate pe locul doi, in favoarea bicicletei. Imi amintesc cu drag de ziua in care o colega a adus bicicleta pana sus in birou. I-am admirat decizia de a veni cu bicicleta pana la locul de munca si mi s-a parut chiar ca biroul a capatat un aer ceva mai occidental.



Un spatiu de servit masa cat se poate de simplu si bine organizat. Intregul spatiu a fost gandit in asa fel incat accentele simple ale designului sa nu fie incalcate in nicio incapere. Nimic nu este in plus, nimic nu pare sa aiba doar un rol decorativ. Accentul in acest studio pare sa cada pe elemente cu un rol bine definit care nu intervin in procesul de munca si creatie.

V-a placut? Va inspira un astfel de spatiu de lucru sau preferati un birou decorat intr-un alt stil?


Sursa foto.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016