Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google+Lego=Build

Tags: google chrome, lego, joc, build, lego online

De la infiintarea sa a scos pe piata peste 400 miliarde de piese, anual fiind produse in jur de 36 miliarde, adica cam 1.140 elemente pe secunda. Este unul dintre cele mai renumite si indragite jocuri din lume, iar dupa mai bine de 60 de ani de existenta materiala, Lego a facut pasul in lumea digitala. Iar asta cu ajutorul Google.
Lego si Google Chrome au lansat recent Build, cel mai mare set Lego din lume. Impatimitii renumitului joc de construit pot astfel experimenta o noua varianta a acestuia, una online.

Pentru a-si da frau liber avantului de construit, utilizatorii trebuie sa aleaga un loc de pe Google Map, pentru ca apoi sa poata cladi linistiti orice le trece prin cap cu ajutorul celor 1.000 de caramizi Lego. Build dispune de piese 3D digitale, constructia finala putand fi publicata si distribuita prietenilor.

„Daca o jucarie ar putea fi parte a ADN-ului unei companii, atunci Lego ar fi parte a structurii Google. Build transforma web-ul intr-un spatiu unde poate fi creata si explorata o noua lume a Lego, o lume online. Build este un experiment marca Chrome menit sa ilustreze exceptionala grafica 3D care este acum disponibila cu noul browser”, spune directorul de marketing al Google Australia.

Deocamdata, Build este disponibil doar pe hartile Google din Australia, insa compania vrea sa extinda cat mai curand proiectul.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016