Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Harley-Davidson si motociclistele

Tags: harley davidson, femei, motociclete, povesti, twitter

Brandul Harley-Davidson, asociat mai degraba cu brutalitatea masculina decat cu sarmul feminin, laseaza o alta initiaiva dedicata doamnelor. Producatorul de motociclete ne invita sa cunoastem mai indeaproape motociclistele, citindu-le povestile reale scrise pe harley-davidson.com de femeile din toata lumea.
"Femeile care conduc motociclete Harley-Davidson si cele care doresc sa invete s-o faca au povesti extraordinare despre forta lor interioara si doresc sa le impartaseasca. The Buzz Wall este spatiul destinat acestor povesti care amplifica vocile, in speranta de a-i inspira si pe altii sa ia viata de... ghidon", a declarat Amanda Lee, Manager de Public Relations Outreach pentru Harley-Davidson. The Buzz Wall este numele "de alint" dat site-ului care gazduieste testimonialele iubitoarelor de viteza.



Noul perete interactiv, care a fost lansat ca parte a campaniei brandului "No Doubts. No Cages." (Fara indoieli. Fara constrangeri., tr.n.) va putea fi accesat pana pe 15 iunie si le invita pe femeile din toata lumea sa-si spuna gandurile si aspiratiile ce au, bineinteles, legatura cu tema enuntata. Pentru a accesa peretele se poate folosi un Twitter hashtag, #harleywomen. Exista pe Buzz Wall si continut video, integrat seriei "My Time to Ride", care cuprinde informatii pentru cei care abia intra in aceasta lume, sugestii pentru achizitionarea motocicletei perfecte, dar si detalii despre viitoarele evenimente dedicate motociclistelor.

Brandul doreste, in acest fel, sa le incurajeze pe femei sa apuce taurul de "ghidon" si sa sarbatoreasca la drum deschis Luna Motociclistelor care debuteaza pe 4 mai, odata cu Ziua Mondiala a Motociclistelor. 

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016