Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Saloane de infrumusetare online - informatii suplimentare gasesti pe site-ul stailer.ro

Tags: stailer, saloane, platforma stailer

Saloanele de infrumusetare sunt acum mai aproape decat crezi. Pentru a-ti face o programare trebuie doar sa accesezi platforma stailer.ro, iar mai apoi sa selectezi zona in care te afli si serviciul dorit.
Platforma iti pune la dispozitie sute de saloane din peste 40 de orase de la noi din tara, incluzand unele dintre cele mai renumite locatii. Totodata, ai la dispozitie si recenzii de la alti clienti, care sa te ajute sa iei mai usor o decizie in ceea ce priveste salonul la care te vei programa. 

Stailer iti este de ajutor atunci cand vrei sa iti schimbi look-ul, cand vrei sa faci o alegere diferita pentru masaj, cand vrei sa apelezi la epilare definitiva sau sa iti intretii barba. Serviciile disponibile de pe site le includ si pe cele pentru domni, asadar atat barbatii, cat si femeile se pot bucura de acest aspect. Din intimitatea si confortul casei, de la munca sau din autobuz poti face in siguranta urmatoarea programare. Totul se intampla rapid, la data si ora stabilite de tine. De asemenea, poti anula programarea sau o poti muta intr-o alta zi, in cazul in care nu se mai potriveste cu planurile tale. 

Modalitatea de a face o programare este una foarte simpla. Totul depinde de serviciul pe care doresti sa il soliciti. Platforma si aplicatia Stailer sunt disponibile oriunde in Romania, insa serviciile sunt localizate in anumite orase. Spre exemplu, aici gasesti saloane pentru epilare definitiva femei in Arad, alaturi de alte servicii in acest oras. Este important ca mai intai sa alegi zona in care te afli, iar mai apoi sa selectezi serviciul de infrumusetare sau de intretinere corporala.

Detalii esentiale despre fiecare salon in parte

Atunci cand vrei sa te programezi, Stailer iti vine in ajutor cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a-l alege. Dupa ce ai selectat zona, serviciul, data si ora la care doresti programarea, iti va fi deschisa o pagina doar cu saloane de infrumusetare sau intretinere corporala. Fiecare rezultat cuprinde informatii legate de: zona exacta in care se afla, programul salonului, fotografii din interiorul acestuia, recenzii din partea clientilor, ce servicii ofera, pretul lor, durata programarilor, dar si o descriere completa a salonului.
In acest fel, cu ajutorul tuturor acestor detalii ai posibilitatea de a alege cu usurinta salonul la care vrei sa te programezi. In functie de serviciile pe care le preferi, ai ocazia de a vedea si recenziile clientilor care au trecut deja pragul salonului in cauza. 

Totul se desfasoara online!

De pe telefon, laptop sau tableta, Stailer iti permite sa te programezi! Nu trebuie sa apelezi telefonic salonul, nu trebuie sa te deplasezi pentru a merge la receptie si nici sa platesti pentru programare. Totul este gratuit in cadrul site-ului si al aplicatiei, asadar nu iti mai ramane decat sa cauti salonul preferat! Informatii suplimentare gasesti pe site-ul stailer.ro, acolo unde vei fi indrumat catre efectuarea unei programari. 

Programarile se fac intr-un timp scurt si poti seta trimiterea unor remindere pentru acestea.

Contact: support@stailer.ro
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016