Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Strategie de marketing: Utilizezi aplicatia si primesti tableta la pachet

Tags: gopago, aplicatie mobila, tableta gratuita, strategie de marketing

Sunt destui comercianti care lanseaza aplicatii fel de fel pentru a le oferi gratuit clientilor lor. Daca insa vrei sa fii mai cu mot decat toata lumea, nu te opresti doar la asta, ci plusezi smechereste oferind inclusiv instrumentul de accesat aplicatia. In cazul de fata, tableta.
Exact asa a procedat un startup din San Francisco, GoPago, care a decis sa ofere clientilor sai o tableta cu sistem Android la pachet cu aplicatia mobila pe care dorea sa o promoveze. Tableta vine istalata cu GoPago Live, software-ul de plati mobile dezvoltat de companie. De asemenea, beneficiarii dispun si de conexiune 4G gratuita prin operatorul Verizon.



Scopul acestei strategii de marketing este de a face companiile sa adopte noua aplicatie creata de GoPago, ce le permite utilizatorilor sa comande si sa plateasca diverse bunuri cu ajutorul telefoanelor lor mobile si sa evite astfel statul la cozi.

Aplicatia a fost lansata in luna aprilie si a fost deja descarcata de 52.000 ori. Data fiind natura sa, ea este dedicata mai ales restaurantelor, insa compania vrea sa atraga si alte tipuri de clienti, precum saloane si curatatorii.

Desi foarte atractiva la prima vedere, oferta are desigur cate-o chichita, doua. Astfel, tabletele – in valoare de 500 dolari – sunt dedicate exclusiv aplicatiei promovate, in sensul ca nu pot fi utilizate pentru alte actiuni. Insa, in cazul in care gadgetul se strica, aceasta va fi schimbat gratuit de catre GoPago.

Pentru fiecare tranzactie realizata prin aplicatia GoPago, compania percepe o taxa de 2,85% din valoarea acesteia (in cazul in care comanda se face pe telefon, dar se plateste in magazin) si de 5% (in cazul in care comanda si plata se efectueaza doar pe telefon).

Una peste alta, de la lansarea sa, peste 100 de clienti si-au exprimat dorinta de a beneficia de oferta.

 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016