Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sanatate pe mobil: Samsung a dezvoltat o aplicatie medicala

Tags: samsung, aplicatie mobila, samsung galaxy s 3, s health

Poate nu avem inca un sistem de sanatate bine pus la punct, insa nici nu ne dam in laturi de la a adopta solutii tehnologice de ultima ora. Samsung a lansat o aplicatie medicala care le permite doctorilor sa transmita informatiile rapid catre pacienti.
Numita „S Health”, aplicatia colecteaza informatii transmise de mecanisme precum cele de masurare a glucozei din sange, de monitorizare a presiunii sanguine sau de masurare a compozitiei corporale. Prin intermediul S Health datele sunt centralizate in grafice si tabele care pot transmite o imagine mai clara cu privire la stilul de viata al utilizatorului.
 
Aplicatia este disponibila pentru Samsung Galaxy S III si Galaxy Note 10.1. si poate fi incarcata pe ambele dispozitive prin Bluetooth sau USB.
 
Solutia mobile se adreseaza cadrelor medicale si are scopul de a facilita comunicarea dintre profesionistii din domeniul medical si pacienti, asigurand in acelasi timp confidentialitatea informatiilor. 
 
"Solutiile mobile oferite de Samsung pentru domeniile medicinei si asistentei medicale includ tehnologii inovatoare ce se bucura de cel mai inalt grad de mobilitate; acestea imbunatatesc eficienta serviciilor medicale si reduc costurile. Solutiile Samsung de asistenta medicala sporesc calitatea serviciilor prin intermediul unei administrari sistematice a informatiilor si, pentru ca se adreseaza in mod special pacientilor, acestia vor avea posibilitatea de a-si monitoriza starea de sanatate, pastrand, in acelasi timp, legatura cu personalul medical pentru a primi servicii din ce in ce mai bune", spune BumCoo Cho (Vicepresedinte Senior, Mobile Communications Division Samsung Electronics). 
 
Prin intermediul acestor aplicatii, Samsung isi propune sa joace un rol in crearea unui ecosistem dedicat dezvoltarii ariei de solutii mobile in industria de sanatate.  
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016