Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

McDonald’s testeaza o aplicatie de comenzi mobila

Tags: marketing, mcdonald's, aplicatie mobila

McDonald’s testeaza o aplicatie de comenzi pe dispozitive mobile care sa le permita utilizatorilor sa comande si sa plateasca prin inetrmediul telefonului, relateaza Business Insider.
Aplicatia le-ar permite clientilor sa comande si sa faca plata online. Ar urma sa se duca apoi direct la casa sa-si ridice comanda. Aplicatia este momentan testata in Salt Lake City, Utah si Austin, Texas, Statele Unite.
 
McDonald’s crede ca aceasta initiativa este una revolutionara in industria fastfood-urilor.
 
„Desi multi competitori isi fac publice eforturile de a fi primii care pun piciorul in arena mobila, nimeni nu a venit cu o solutie completa care integreaza toate oportunitatile pe care le prezinta aceasta tehnologie”, a declarat compania intr-un memo obtinut de Bloomberg.
 
McDonald’s a mai incercat sa apeleze la publicul tanar oferindu-le delicii cu albus de ou (Egg White Delight) si McWrap. Tinerii nu mai ies atat de mult in oras sa cineze, asa ca trebuie sa ajungi la ei acolo unde isi doresc ei sa se impiedice de tine. In plus, se pare ca societatea noastra va deveni una in care banii lichizi vor niste exponate de muzeu. 
 
Compania detine deja in Statele Unite o aplicatie pentru loocalizarea restaurantelor, aflarea informatiilor nutritionale si cautarea de joburi disponibile, lansata in 2011. In 2010, McDonald’s incepuse deja sa ofere wi fi gratuit in restaurantele sale de peste tot din lume pentru a-i incuraja pe clienti sa vina si sa stea cat mai mult.
 
McDonald’s are cam 34.700 de restaurante in toata lumea, numai 14.000 dintre acestea fiind in Statele Unite.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016