Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Heineken a lansat un nou brand pe piata din Romania: Ciuc Natur Radler

Tags: ciuc, radler, ciuc natur radler, bere cu lamaie, heineken

Limonada din belsug si bere cat sa-i dea gust. Aceasta este reteta primului Radler romanesc, un produs stantat de Ciuc Premium si asezat in portofoliul Heineken.
Botezata Ciuc Natur Radler, bautura cu origini nemtesti a fost recreata de Ciuc pentru a se potrivi gusturilor consumatorului roman. Asa incat, s-a optat pe o un amestec de 63% limonada si 37% bere.

Intreaga comunicare din jurul lansarii produsului urmeaza deja celebra idee a campaniei Ciuc ca berea se  se bea in special pentru gust. Si intrucat Institutul de Bere Ciuc Premium e in stare faca pariu ca romanilor le va placea gustul Radler, pe 1 Mai, acesta va trimite in tara 4 studenti ai Institutului ca sa raspandeasca brandul si sa stranga opiniile lor.

„Ciuc Natur Radler e un produs inovator, care ofera o experienta cu totul speciala si tangibila, o recompensa imediata: gustul bun! De data asta, prin lansarea Ciuc Natur Radler, am incercat sa anticipam dorintele si gusturile romanilor, creand pentru ei versiunea romaneasca a Radler-ului bavarez, o bautura care vine sa completeze cele mai diferite stiluri de viata. Am inceput deja sa raspandim gustul Ciuc Natur Radler in toata tara si asteptam consumatorii sa isi spuna parerea despre aceasta bautura noua, desi noi deja o anticipam: Radler se bea doar pentru gust!", spune Paul Markovits, Marketing Director HEINEKEN Romania.

Povestea Radler-ului spune ca bautura a aparut in 1922 dintr-o simpla nevoie. Cratorul ei este Franz Xaver Kugler, un hangiu bavarez care intr-o zi calduroasa de vara a amestecat berea cu limonada pentru a potoli setea unui grup de ciclisti. Si pentru ca acestia au fost cuceriti de gustul noii bauturi, Herr Kugler a numit noul amestec Radler (ciclist, in germana).


Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Ultimele comentarii

0