Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Heineken si valiza misterioasa din fata sediului BNR

Tags: heineken, valiza misteriosa, centrul vechi, daniel craig, james bond, crack the case

Heineken continua in Romania seria activarilor inedite din campania "Crack the case", ce precede cea de-a 23-a aventura Bond, SKYFALL, in care Daniel Craig il portretizeaza pe agentul 007 pentru prima oara intr-un spot Heineken.
Comunicarea TV si digitala a fost lansata in Romania pe 21 septembrie si a continuat in mediul offline printr-un teaser inedit in Centrul Vechi din Bucuresti, in prima saptamana a lunii octombrie.

 

Astfel, pentru a starni curiozitatea trecatorilor, o valiza misterioasa a fost strategic plasata in fata sediului BNR, activarea neconventionala invitandu-i pe consumatori sa rezolve cazul, intr-o competitie menita sa le puna la incercare priceperea si sa le testeze calitatile de agenti secreti.

 

Consumatorii au misiunea de a cauta cinci locatii, unde vor fi supusi unor probe speciale, in urma carora vor primi indicii si harti care ii vor indruma spre urmatoarele provocari. Dupa ce isi vor dovedi priceperea construind castele din carti de joc, jocuri de domino sau dezamorsand bombe, curajosii vor intra in posesia unui cod cu care isi vor incerca norocul pentru a deschide valiza misterioasa.
 
Momentul in care misterul se va elucida si consumatorii vor incerca sa deschida valiza este programat pentru data de 18 octombrie, cand fiecare dintre participantii are sansa de a deveni erou si de a castiga marele premiu.
 
In Romania, campania ”Crack the case” presupune, pe langa aceasta activare pentru consumatori si activari digitale. In cadrul aplicatiei de Facebook, utilizatorii sunt incurajati sa reia calatoria lui Daniel Craig din noul spot Heineken, pentru a gasi valizele ascunse in tren. Dupa descoperirea lor, utilizatorii vor primi doua coduri care le vor permite sa deschida ultima valiza aflata in mainile lui Severine.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016