Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

iPhone 5 si iPad mini, gata de lansare

Tags: apple, lansare iphone 5, ipad mini, lansare apple

Fanii Apple ar trebui sa inceapa sa stranga bani deoarece noul iPhone 5 si tableta iPad mini ar putea fi lansate in luna septembrie a acestui an. Conform site-ului iMore, compania va anunta cele doua dispozitive noi in cadrul unui eveniment special ce va avea loc pe 12 septembrie.
Conform unui alt site, App4Phone.fr, noul iPhone 5 urmeaza a fi pus spre vanzare 9 zile mai tarziu, incepand cu 21 septembrie. Noul iPad in varianta mini ar urma sa fie lansat la aceeasi data. Acesta va semana cu iPad-ul normal, insa va avea o diagonala de doar 7 inci.
 
Ne putem astepta ca Apple sa anunte de asemenea noile versiuni ale dispozitivelor iPod Touch si iPod Nano. Noul iPhone va avea cel mai probabil un ecran de 4 inci, cu format 16 :9.
 
Aceasta stire este inca in stadiul de zvon, insa o lansare a noului iPhone in luna septembrie ar fi o optiune optima din punct de vedere financiar pentru Apple, sustin specialistii. Anul trecut, compania a lansat iPhone 4S in luna octombrie.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016