Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Microsoft Surface: Tableta care vrea sa se lupte cu iPad-ul

Tags: tableta microsoft, ipad, windows 8, windows rt, apple

Lupta pentru suprematie pe piata tabletelor nu se va mai da doar intre Google si Apple, deoarece Microsoft a decis sa li se alature. Compania a anuntat oficial noua sa tableta, denumita Microsoft Surface, care va concura cel mai probabil cu iPad-ul.
Noile tablete vor rula urmatoarea generatie de sisteme de operare Windows si vor integra un display de 10.6 inci, adica vor fi putin mai mari decat iPad-ul si majoritatea tabletelor cu Android, care au ecrane de 10.1 inci.
 
Vor exista doua versiuni diferite ale tabletei: Windows Surface RT si Windows Surface Pro. Windows Surface RT va integra sistemul de operare Windows RT, un procesor Nvidia ARM si un display ClearType HD de 10.6 inci. Tableta va avea o grosime de 9,3 mm si va cantari 678 de grame, venind la pachet cu camere HD fata si spate, porturi USB, microSD si micro HD video.
 
Tableta Surface Pro va rula noul sistem Windows 8 si va integra un procesor Intel Core i3. Va dispune de un display Full HD ClearType de 10.6 inci si va avea o grosime de 13,5 mm.
 
Cel mai probabil, noile tablete Windows vor avea un pret asemanator iPad-ului.





Sursa: MSNBC
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016