Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple intentioneaza sa lanseze un iPad mini

Tags: mini ipad, apple, tablete, tableta de mici dimensiuni

Cele mai recente zvonuri indica faptul ca Apple planuieste o mare surpriza fanilor sai si nu numai, urmand sa introduca o noua tableta iPad in format mini. Aceasta ar urma sa fie lansata in aceasta toamna, la un pret foarte convenabil de aproximativ 250-300 de dolari, adica jumatate din pretul unui iPad de ultima generatie.
Aceasta ar putea fi o strategie eficienta prin care Apple doreste sa acapareze si piata tabletelor de dimensiuni mai mici, acesta fiind un segment inca neexplorat de compania americana.
 
Noua tableta mini va fi cel mai probabil produsa de Honhai Precision (Foxconn) si Pegatron, o filiala a companiei Asustek, care lucreaza in prezent la fabricarea ultimei generatii de tablete cu Android.
 
Aproximativ 6 milioane de unitati vor fi disponibile la lansare, sustine site-ul chinezesc de stiri NetEase, care a lansat acest zvon. Conform aceluiasi site, Apple a decis sa intre pe aceasta piata pentru contracararea viitoarelor tablete Windows. Acesta nu este primul zvon cu privire la aceasta intentie a companiei, iar presupusa perioada de lansare coincide cu previziunile anterioare.
 
Analistii sustin ca aceasta miscare este una binevenita care va face minuni pentru Apple, permitandu-i astfel sa domine complet piata tabletelor si sa isi intareasca si mai mult pozitia de lider in domeniu. Un mini iPad ar putea insemna sfarsitul multor companii producatoare de tablete de mici dimensiuni, indeosebi datorita pretului extrem de atractiv.
 
 
 
 
 
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016