Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Steve Jobs avea un caracter moral indoielnic, conform dosarelor secrete FBI

Tags: steve jobs, apple, co-fondator apple, dosare fbi

FBI a facut publice dosarele intocmite despre cofondatorul Apple, Steve Jobs. Cele 191 de pagini il infatiseaza pe cel care a revolutionat piata computerelor personale ca pe un om cu un caracter moral indoielnic, care "distorsiona" deseori realitatea pentru a-si atinge scopurile.
Dosarele au fost realizate in urma unei investigatii aprofundate in anul 1991, atunci cand Steve Jobs urma sa aiba o intalnire cu presendintele american de atunci, George H.W. Bush, fiind intervievati peste 30 de prieteni, vecini, asociati sau membri ai familiei lui Jobs.
 
Dosarele FBI mentioneaza convertirea lui Jobs la budism si consumul de droguri, precum si faptul ca obisnuia sa minta frecvent. Este precizat de asemenea faptul ca Jobs fusese victima unei amenintari cu bomba in 1985.
 
"Mai multi indivizi au pus la indoiala onestitatea domnului Jobs, sustinand ca acesta obisnuia sa rastalmaceasca adevarul si sa distorsioneze realitatea pentru a-si atinge scopurile" reiese dintr-un rezumat al consemnarilor FBI.
 
Alte persoane au declarat pentru intervievatori ca Jobs era un om foarte dificil, incapatanat, cu o fire nestatornica. Cu toate ca majoritatea celor intervievati nu il placeau neaparat pe Steve Jobs, multi dintre acestia au declarat ca l-ar fi recomandat pentru o pozitie in cadrul Guvernului.
 
Raportul a fost redactat partial pentru a exclude numele anumitor intervievati si alte detalii mai personale. Apple a refuzat sa comenteze cu privire la acest raport.


Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016