Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apple anunta azi ce va face cu fabuloasele sale rezerve de lichiditati

Tags: apple, bani, dividende, tim cook

Apple, compania cu cea mai mare valoare de piata din lume, anunta azi, 19 martie, care va fi destinatia rezervelor de lichiditati de 100 de miliarde de dolari acumulate in ultimii ani, informeaza engadget.com.
In cadrul conferintei de presa anuntata pentru azi vor fi facute publice concluziile discutiilor membrilor conducerii companiei. 
 
Unii dintre actionari asteapta primul dividend din ultimii 17 ani. Apple nu a mai acordat dividende din 1995, inainte de intoarcerea lui Steve Jobs care nu era un mare fan al dividendelor. Actiunile companiei au inchis vineri la New York la 585,57 dolari, capitalizarea companiei la aceasta cotatie fiind de 546 miliarde de dolari.
 
Producatorul iPhone, iPad, iPod si Mac a acumulat lichiditati de 100 de miliarde de dolari, echivalentul a aproximativ 104 dolari pe actiune, potrivit analistilor ISI Group citati de Reuters.
 
Se asteapta ca Apple sa foloseasca o parte din bani pentru rasplatirea actionarilor, cel mai probabil prin distribuirea de dividende, conform ultimelor declaratii ale lui TIM Cook, CEO-ul companiei. 
 



Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016