Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MySpace isi revine? Are 1 milion de utilizatori noi intr-o luna

Tags: myspace, retele de socializare, librarie muzicala

MySpace, reteaua de socializare de mult uitata, de cand cu aparitia mult mai popularelor Facebook si Twitter, da semne de revenire. Cel putin asa reiese din noile date furnizate de companie.
Site-ul care si-a atins apogeul in 2008, atunci cand era accesat de 76 de milioane de vizitatori unici pe luna, a inregistrat o scadere dramatica incepand cu 2009, in anul 2011 pierzand 10 milioane de utilizatori pe luna.
 
In luna iunie a anului trecut un grup de investitori, printre care se numara si vedeta pop Justin Timberlake, a achizitionat reteaua sociala pentru suma de 35 de milioane de dolari de la Rupert Murdoch, care o cumparase la randul sau cu sase ani inainte cu 580 de milioane de dolari.
 
MySpace sustine ca momentan se bucura de o medie de 40.000 de inregistrari noi pe zi si ca a adaugat peste un milion de utilizatori noi de la lansarea noului player muzical din luna decembrie.
 
Site-ul se mandreste cu libraria muzicala ce contine 42 de milioane de piese, declarandu-se ca fiind cea mai mare colectie online de muzica gratuita si concurand acum cu site-uri precum Spotify sau Rhapsody. Luna trecuta, MySpace a anuntat de asemenea semnarea unui acord cu Panasonic pentru crearea MySpace TV, care va permite distribuirea clipurilor video pe retelele de socializare.
 
Chris Vanderhook, Chief Operating Officer al MySpace, este de parere ca extinderea semnificativa a librariei muzicale si integrarea site-ului cu Facebook si Twitter au stat la baza acestei cresteri. Vanderhook a mai adaugat ca MySpace nu mai doreste sa concureze cu Facebook ca si retea de socializare, ci sa ofere muzica care sa poate fi distribuita prin intermediul altor retele.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016