Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noul BlackBerry va arata… la fel ca toate celelalte smartphone-uri?

Tags: smartphone, blackberry, android, iphone, rim

Conform celor mai recente "barfe" aparute pe site-ul CrackBerry.com, noul smartphone BlackBerry 10, zis si London, va arata intocmai unui smartphone obisnuit cu touchscreen, adica va fi subtire, plat si nu va mai avea tastatura fizica.
Noul smartphone ar putea fi cu usurinta confundat cu un telefon HTC, Samsung, sau LG, cel putin in privinta aspectului. Se pare ca cei de la RIM vor sa se conformeze trendului initiat de Apple, respectiv Google, avand in vedere ca iPhone-ul si telefoanele cu Android domina piata in prezent.
 
Compania incearca sa se redreseze dupa un an plin de incercari si dupa mai multi ani in care a pierdut semnificativ din popularitate. Se pare ca telefonul cunoscut sub numele de cod “London” va fi destinat chiar pietei din Marea Britanie, urmand sa existe si modele produse special pentru a fi vandute in Statele Unite.
 
RIM nu a confirmat aceasta informatie, refuzand sa comenteze. Analistii nu sunt optimisti insa privind viitorul noului model. Daca acesta va arata la fel ca toate celelalte smartphone-uri de pe piata, ar putea fi chiar un motiv in plus sa nu se vanda. Cert este faptul ca va fi foarte greu pentru RIM sa concureze cu succesul inregistrat de Apple si Android.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016