Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google intrerupe o parte dintre colaborarile viitoare cu Huawei

Tags: google, huawei, colaborare, android

Google a hotarat ca va intrerupe o parte importanta dintre colaborarile viitoare cu Huawei, intrucat ultimele decizii ale guvernului american pun in dificultate astfel de operatiuni.
Compania americana Google, detinatoare a sistemului de operare Android, a hotarat ca va intrerupe o parte dintre colaborarile viitoare cu Huawei. 

La scurt timp dupa acest anunt, Huawei a oferit cateva informatii.

"De-a lungul timpului, Huawei a adus contributii substantiale la dezvoltarea si cresterea platformei Android in jurul lumii. Drept unul dintre partenerii cheie ai Android la nivel global, am lucrat indeaproape cu platforma open-source pentru a dezvolta un ecosistem care a adus multiple beneficii atat utilizatorilor, cat si intregii industrii.   

Huawei va continua sa asigure actualizari de securitate, precum si servicii post-vanzare pentru toate dispozitivele Huawei si Honor existente, fie tablete, fie smartphone-uri, atat pentru cele deja vandute, cat si pentru cele aflate inca pe stoc la nivel global.

Vom continua sa dezvoltam un ecosistem software sigur si sustenabil care sa asigure cea mai buna experienta tuturor utilizatorilor Huawei, la nivel global."

Si Google a iesit in public cu scurte precizari. "Respectam aceasta directiva si revizuim implicatiile. Pentru utilizatorii serviciilor noastre, Google Play si securitatea Google Play Protect vor continua sa functioneze pe dispozitivele Huawei existente."

Declaratiile reprezentantilor Android i-au linistit, insa, pe proprietarii de terminale Huawei: "In ceea ce priveste intrebarile utilizatorilor Huawei privind urmatorii pasi in respectarea celor mai recente actiuni ale guvernului american: Va asiguram ca respectam toate cerintele guvernului Statelor Unite, iar servicii precum Google Play & securitatea Google Play Protect vor functiona in continuare pe dispozitivele Huawei existente".

Asadar, intelegem ca dispozitivele care se afla in uz in momentul de fata vor fi protejate in continuare prin update-uri constante si acces nelimitat la functionalitati. Ramane de vazut ce se va intampla de acum incolo.
Autor: Florin P. Amariei


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016