Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O campanie Motorola este interzisa, pentru ca nu-si respecta promisiunile

Tags: motorola, reclama interzisa, telefon defy, life proof, marea britanie, atrix, telefon inteligent

Reclama la telefonul Defy al companiei Motorola pozitionat ca "life proof" (rezistent la toate provocarile vietii) a fost interzisa dupa ce un numar de consumatori s-au plans, ca imitand actiunile din spot, si-au stricat iremediabil telefoanele, scrie company.com.
In spoturile TV, sub sloganul "life proof", telefonul este scapat pe podeaua unui club de dans si stropit din plin cu apa din piscina.
 
The Advertising Standards Authority (ASA) - Autoritatea pentru Reglementarea Publicitatii din Marea Britanie a interzis campania, caci exagereaza durabilitatea produsului, in urma a trei plangeri primite de la privitori care si-au scapat, accidental, telefoanele, de la o inaltime similara celei aratate in reclama.
 
Motorola s-a aparat impotriva acuzatiilor, spunand ca experientelor reclamantilor nu ridica o problema serioasa. Apoi si-a prezentat propriile teste, in cadrul carora telefonul a fost scapat de 300 de ori. 
 
Motorola sustine in continuare ca Defy este mai rezistent decat produsele competitorilor, pentru ca exista o probabilitate de doar 1,5 % ca produsul sa dea rateuri din pricina afectarii materialului, a insuficientelor functionale si a sparturilor provocate de o cadere de la inaltimea aratata in reclama.
 
In luna august, Motorola a intrat iar in vizorul autoritatilor de profil, dupa ce acestea din urma i-au interzis companiei sa-si descrie modelul Atrix drept "cel mai puternic telefon inteligent din lume".

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016