Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oare cum va arata noul smartphone Facebook?

Tags: facebook, smartphone facebook, htc, telefon, dispozitiv mobil, facebook phone

Daca e sa dam crezare zvonurilor, Facebook se pregateste de zor sa scoata propriul smartphone. Se pare ca reprezentantii companiei au angajat recent mai multi fosti ingineri Apple care au lucrat la dezvoltarea iPhone-ului si iPad-ului, informeaza The New York Times.
Cum ar putea arata insa un astfel de dispozitiv marca Facebook? Un designer renumit, pe numele sau Michal Bonikowski, si-a pus imaginatia la treaba si a realizat mai multe imagini infatisand respectivul dispozitiv, asa cum arata in viziunea sa. Imaginile au fost postate pe site-ul Yanko Design.
 
Noul smarpthone Facebook ar avea bineinteles o carcasa metalica de culoare albastra si ar semana izbitor de mult cu dispozitivele HTC, avand un design extrem de subtire.








 
Scopul principal al unui astfel de dispozitiv ar fi comunicarea. Prin urmare, sunt indispensabile camerele fata si spate de inalta rezolutie (8 megapixeli in spate si 5 megapixeli in fata), pentru apeluri video. Ecranul de 4,2 inci este suficient de mare pentru a permite utilizatorilor sa comunice eficient si, bineinteles, sa isi verifice frecvent news feed-ul.
 
Nu stim deocamdata cum va arata un viitor smartphone marca Facebook, insa in cazul in care un astfel de dispozitiv ar aparea pe piata in urmatoarele luni, nu ar trebui sa ne surprinda.
 
Se pare ca Facebook lucreaza de prin anul 2010 la conceperea unui smartphone. Au mai existat numeroase zvonuri de acest fel, unul dintre cele mai recente fiind lansat de site-ul de tehnologie AllThingsD, care a raportat ca Facebook colaboreaza cu HTC la dezvoltarea unui dispozitiv mobil ce poarta numele de cod "Buffy".
 
Ce parere aveti de acest concept? Cum credeti ca va arata noul smartphone Facebook?
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016