Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

The Guardian, marketing online mai targetat

Tags: the guardian, marketing online, facebook, soulmates

The Guardian vrea sa introduca un marketing mai targetat pe websiteul sau pentru a-i indrepta pe cititori spre cele mai relevante servicii platite pe care le ofera.
Marketingul pentru inventarul comercial al The Guardian, care include site-ul de matrimoniale Soulmates sau ofertele de sarbatori, va fi transformat dupa chipul si asemanarea cititorilor. Promotiile bazate pe date demografice vor fi de asemenea optimizate.
 
Brandul de media spera ca noua solutie de optimizare, oferita de Cognitive Match, va inspira si mai multi utilizatori sa petreaca mai mult timp pe site care functioneaza pe baza unui model "freemium".
 
Website-ul The Guardian atrage peste 60 de milioane de vizitatori unici in fiecare luna, iar aplicatia sa Facebook a fost instalata de peste 4 milioane de oameni de la lansarea sa in septembrie.
 
Compania spera ca noua strategie sa ajute veniturile digitale sa se dubleze pana la aproape de 100 milioane de lire sterline pana in 2015. In acelasi timp, actiunea nu este menita sa redirectioneze traficul facut de continutul jurnalistic, ci se doreste a targeta mai bine audienta pentru ofertele comerciale, scrie MarketingWeek.
Autor: Elena Stanescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016