Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

THE PRACTICE este agentia de PR a anului 2012

Tags: romanian pr awards, the practice, agentie pr, agentia anului 2012

Recent, The Holmes Report a asezat-o pe locul 13 in topul celor mai creative agentii de PR din lume, campania sa dedicata proiectului minier Rosia Montana a fost recunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune din lume, iar ieri THE PRACTICE a fost desemnata, pentru a doua oara, agentia anului in Romania.
Distinctia a fost acordata in cadrul celei de-a zecea editii a competitiei Romanian PR Award, a carei gala de premiere a avut loc pe 25 octombrie la Palatul Parlamentului.

" Suntem foarte fericiti sa primim pentru a doua oara titlul de Agentia de PR a Anului in Romania. Am luat in ultimul an multe premii internationale importante, dar recunoasterea in Romania, din partea industriei locale, ne aduce parca si mai multa bucurie. E normal – fiecare om vrea sa fie apreciat in primul rand de ai sai. Am castigat 14 premii – adica exact cati oameni sunt azi în echipa THE PRACTICE", a spus Gabriela Lungu (Managing Partener & Creative Director THE PRACTICE).

Juriul a acordat in total 16 premii de aur, 33 premii de argint, 11 diplome de excelenta si 1 premiu special, in cadrul celor 24 categorii de concurs.

In acest an, distinctia Comunicatorul Anului a fost acordata reprezentantilor Asociatiei Little People si Echipei Nationale de Paralimpici ai Romaniei - Shajjad Rizvi, Nisa Rizvi si Eduard Novak.

"Adevarata comunicare tine de atingerea sufletului unei alte persoane. De empatie. De punti ridicate. De actul de constientizare a relatiei dintre eu si tu, a raportului dintre alteritate si apartenenta la un trunchi comun. Castigatorii din acest an ne invata tocmai aceste lucruri, ne ajuta sa redescoperim acele valori fundamentale care definesc notiunea de umanitate", sunt de parere membrii juriului Romanian PR Award.

Lista completa a castigatorilor celei de-a X-a editii este disponibila aici.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016